Even voorstellen…

In mijn zoektocht naar een vrij, blij en evenwichtig leven, ontdekte ik de kracht van de ademhaling om mij hierbij te helpen. Je adem heb je altijd bij je en het brengt je altijd weer terug bij je kern. Dat kon ik wel gebruiken, want ik wist niet wat ik wilde in dit leven en ik vond mezelf bij vlagen ook niet de moeite waard. Mijn favoriet, de verbonden ademhaling, werkt geweldig om van dit soort negatieve overtuigingen af te komen. Verder zet ik mijn ademhaling in om me energiek te voelen of om me te kalmeren. Ik gebruik het om een helder hoofd te krijgen, beter te slapen of om juist diep in mezelf te kijken.  Je kunt er dus alle kanten mee op!

En ik blijf maar steeds bijleren in de opleidingen en cursussen die ik doe. De ademhaling combineer ik graag met visualisatie oefeningen. Dat samen werkt heel mooi om keuzes te maken en je intuïtie te laten spreken. Al deze mooie technieken wil ik heel graag delen. Zodat veel meer mensen het kunnen inzetten in hun leven. Ik geloof echt dat je er een completer, relaxter mens door wordt. Je leert jezelf echt kennen, accepteren en waarderen. Ik gun het iedereen om de mooiste versie van zichzelf te worden.

Daarom vond ik het aanbieden van online trainingen een goed idee. Je kunt dan rustig in je eigen tijd vanuit je eigen omgeving bezig zijn met je ontwikkeling. Lekker laagdrempelig. En wanneer je, na wat zelf aanmodderen nog behoefte hebt aan persoonlijke coaching, kan dat ook! Zowel online als offline. Vraag er gerust naar op de contactpagina of kijk op mijn website eigenwegcoaching.nl

je eigen weg

Opleidingen / cursussen

 

 

1999 – 2007 Psychologie – Rijks Universiteit Groningen (differentiatie: Sociale Psychologie van de Gezondheid)

2012 – 2014: Holistisch coach – Academie voor Holistisch Coachen (modules: NLP, ademcoaching, lichaamsgericht coachen, voedingscoaching)

2015 – 2016: Quantum Light Breath – Praktijk Camelia

2018 – 2019: Ademcoach – Herleva (modules: NLP, verbonden ademen, hart coherentie, Wim Hof Methode)

2019: Breathe Workshop – Kasper van der Meulen / Mindlift

2019: Breath Mastery Intensive – Dan Brulé

2019: Bijscholing – Herleva

2021: Level 1 Breathwork Biohacker – Kasper van der Meulen

 

Volg me op mijn socials!

Voor inspiratie, oefeningen en nieuwtjes